Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatod: >>tovább

Marketing Akadémia

Képezd Magad akár ingyen!

Ajánlom számodra Tóth Mihály Marketing Akadémiáját, ahol alap szinten ingyen tudod képezni magad.

Tóth Mihály Marketing Akadémia

Használt ruha magazin

Egy blog Neked: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

Üzenet boltnyitáson gondolkodóknak

Ön olyan ember, aki szeret turkálókban vásárolni? Esetleg már gondolkozott azon, hogy mi lenne, ha Ön is nyitna egy saját turkálót....


Ha Önnek van érzéke a stílusos öltözködéshez, és jó kapcsolatai vannak az emberekkel, és tud a pénzzel bánni, akkor Ön sikeres kereskedő is tudna lenni!


Javaslom Önnek, hogy készüljön fel egy boldogabb, önállóbb jövőre!


Lehet, hogy Ön már rég megnyitotta volna a saját turkálóját, ha a környezete, nem beszélte volna le róla. Biztos mondták már Önnek is:


- „Csak nem gondolod, hogy Te is sikeres tudnál lenni?”

- „Nem látod, hogy ahogy nyitnak úgy zárnak is be egymás után a turik. Te is így akarsz járni?”

De mégis, akármit is mondanak mások, csak nem tudja kiverni a fejéből, hogy talán Önnek mégis sikerülhetne.


Az én tapasztalatom az, hogy három dolog kell, hogy az ember elinduljon egy vállalkozásban és abban sikeres legyen:


1. A bátorság elindulni!

Bármilyen hihetetlen, de ez a legfontosabb lépés. Az emberek 90%-a szeretne vállalkozó lenni, hogy úgy mondjam a "maga Ura", de csak 10%-uk indul el valaha is és ezeknek csak 6%-a tart ki és lesz vállalkozó.

2. A felkészültség!

Ön ha egy szakmának a birtokosa, akkor az ahhoz való szakmai tudás a birtokában, kell, hogy legyen. Ehhez a szakmai tudáshoz, kell, hogy speciális, menedzselési, könyvelési, jogi ismereteket is megszerezzen vagy, ahogyan a legtöbben csinálják ilyen emberekkel veszik magukat körül (őket hívjuk könyvelőnek, ügyvédnek, stb.).

3. A tőke!

Önnek birtokában kell, hogy legyen egy olyan tőke (pénz), amely elegendő elindítani egy ilyen vállalkozást és fedezi plusz, az első 2-3 hónap költségeit, amíg a vállalkozása felfut.Hogyan tudok felkészülni egy vállalkozás indítására?


Az én meggyőződésem az, ha megfelelően felkészül egy boltnyitásra, akkor 80%-ban biztossá válik az, hogy az üzlete nyereségesen fog működni. Olyan ez mint a főzés. Ha Önnek van érzéke és ismerete a fűszerekhez és az alapanyagokhoz, amikor kap egy új receptet, akkor bár előtte még soha sem készítette azt az ételt, mégis elsőre is finom lesz. Talán még sohasem próbálta ki magát mint vállalkozó, de ha az ehhez való készségek, akár rejtetten, akár nyilvánvalóan, megvannak Önben, Önnek nagy esélye van, hogy sikeres turkáló tulajdonos lehessen!


Ha Ön most is gondolkozik a boltnyitáson, akkor most jó helyen jár, hogy megfelelően felkészítse magát arra, hogy ha nyit, a kockázatot a minimumra csökkentse.Mit nyerhet egy vállalkozással?

Gondolt már arra, hogyha többet keresne sűrűbben tudná a kocsiját újabbra cserélni? Esetleg a lakásában lévő szükséges felújításoknak, nem lennének anyagi akadályai? Gondolkozott már azon, ha vállalkozó lenne és maga osztaná az idejét, akkor sokkal szabadabban élhetne? Esetleg több pénze lenne évente, amit nyaralásra költhetne?

Ha igen, akkor Önnek sikeres vállalkozóvá kell válnia!

Egy felmérés alapján az emberek 90%-a azért nem fog bele a vállalkozásba mert fél a bukástól!

Egy vállalkozással sok-sok tapasztalatot tud nyerni!

Egy Izraelben végzett felmérés szerint az első vállalkozás megmaradási aránya 30%. A második vállalkozás megmaradási aránya 60%. A harmadik vállalkozás megmaradási aránya 90%-os.

Mit jelent ez?

Azt, hogy sikerüljön vagy sem, az első vállalkozás, a tapasztalat szerzés egy idő után eljuttat szinte mindenkit ahhoz, hogy sikeres vállalkozása legyen!

Mit veszíthet egy vállalkozással?

Pénzt és időt.


Még gyerekkoromban halottam egyszer Balczó András (háromszoros olimpiai aranyérmes, öttusázó) egyik beszédét, abban volt egy mondat, ami azóta is sokszor eszembe jut:


...a győzelem már a felkészülésnél eldől...”


ha igazán belegondolunk, ebbe, akkor el kell hogy ismerjük, hogy sok igazság van ebben a mondatban. A siker kulcsa valóban a felkészülésben van!

Javaslom, hogy kezdjen el még ma felkészülni!

Kezdje el még ma beszerezni azokat a nélkülözhetetlen információkat, amelyek egy jó forgalmú bolthoz, egy jól működő vállalkozáshoz nélkülözhetetlenek.


Összegyűjtöttem Önnek két kiadványban azokat a használtruha vállalkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, melyek egy sikeres bolt működéséhez elengedhetetlenek.

Ezekben a kiadványokban nem rábeszélni akarom Önt a boltnyitásra, sőt, ha az olvasóim kommentjeit is elolvassa, látni fogja, hogy voltak, akik pontosan a könyvek elolvasása után döntöttek úgy, hogy mégsem vágnak bele. 


A kiadványok ára elenyésző, ahhoz képest, amilyen információkat tartalmaznak. Ön az e-bookokban kézhez kapja több mint 400 használt ruha kiskereskedő vállalkozói tapasztalatait összegezve. Éljen vele, ne szalassza el ezt a lehetőséget, mielőtt belevág egy boltnyitásba!

Őszinte tisztelettel

Kiss László

Webáruház készítés