Új jelszó kérése
Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatja: >>tovább

Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Használt ruha magazin

Egy blog Önnek: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

Pályázati kiírás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Kiss László egyéni vállalkozó

a Használtruha Sikerkönyvek szerzője

pályázatot hirdet

a 2019-ben Magyarországon tervezett használtruha nagykereskedések

tulajdonosi és vezetői pozíciójára.

 

 

 

Pályázat kiírásának kezdő időpontja: 2018. december 3.

 

 

 

A pályázati kiírás célja:

 

         Sok olyan magánszemély és kisvállalkozó él ma Magyarországon, akik erőn felül teljesítenek, mégsem biztos a sikerük.

         Akik a használtruha kereskedelemben érdekeltek, nagyon jól ismerik a jelenlegi Magyarországi helyzetet. Sok nagykereskedés évek óta működik és sikerrel veszi az évről évre változó piac nehézségeit.

         Néhány, még az 1990-es évek eleje óta működő használtruha nagykereskedés viszont bezárni kényszerült, mert nem tudtak alkalmazkodni a megváltozott piaci, és valljuk be őszintén, a megváltozott marketing és vevői kultúrához.

         Az elmúlt időszakban is sorra nyíltak nagykereskedések, amelyek fél- egy éves működés után sorra bezártak. Vannak azonban néhányan, akik felismerve a megváltozott piaci helyzetet, bár új vállalkozásnak tekinthetők (az elmúlt 5 évben alakultak), mégis sikeresnek mondhatók, mert folyamatosan növekednek és „gazdagodnak”.

         Sajnos ma már kevés a boldoguláshoz az, hogy megnyitunk és nagyon szép ruhákat kínálunk eladásra. Az új kor új értékesítési rendszert és új szolgáltatási rendszert kíván azoktól a vállalkozásoktól, akik talpon akarnak ma Magyarországon maradni, ebben a szép és változatos tevékenységben a használtruha üzletágban.

 

         A használtruha kiskereskedések sikeres megalapításáért és működtetéséért jött létre és lett kiadva az a két kiadvány 2016 elején, amely a „Kezdő használtruha kiskereskedő kézikönyve” és a „Duplázd meg a bevételed!” címet viselik. A kiadványok rendkívül jó fogadtatását mutatja és a vásárlói visszajelzések is ezt bizonyítják, hogy a két kiadvány valóban hiánypótló volt a magyar piacon.

 

         2018 végén érkezett el az az idő, amikor a kiskereskedők után a használtruha nagykereskedések megsegítését is célul tűzhetem ki.

      Tapasztalataimmal olyan magánszemélyeket, egyéni és társas vállalkozásokat szeretnék segíteni, akik elfogadva a szakmai segítséget egy új a mai kornak 100%-ban megfelelő használtruha nagykereskedés elindításában látják a jövőjüket. Jó termékek, megfelelő szortírok, elfogadható árak, a vevők vásárlási ismerete és remek marketing. Ez mind kell ma a sikerhez. Ön ezt egy csomagban megkaphatja, tőlem.  A legtöbben a vállalkozások által új munkahelyet és új stabil bevételi forrást szeretnének teremteni családjaik számára. Együtt erre nagyobb esély van.

         Mindazon személyek, akik saját vállalkozásukat nem csak saját képességeikre és lehetőségeikre szeretnék felépíteni, hanem elfogadják a több éves használtruha nagykereskedői tapasztalataimat, azok részére szakmai tudásomat és az általam kidolgozott szolgáltatási és értékesítési rendszert a rendelkezésükre bocsátom egy új használtruha nagykereskedés felépítésére.

 

         Cégem kettős segítséget nyújt együttműködési patnereinek:

 

 • Egyrészről olyan szakmai segítséget adok át az árubeszerzésre, csomagolásra, értékesítésre, a vevői szokásokra és vevői kapcsolattartásra vonatkozóan, amellyel a használtruha kiskereskedők bizalmát meg lehet szerezni. Környezetükben ezzel a megnyert, megtanult, megvalósított és folyamatosan alkalmazott rendszerrel az egyik legsikeresebb használtruha nagykereskedést tudják felépíteni.
 • Másodsorban olyan marketing támogatást, amellyel a keresőkben, az interneten, a találati listák elejére tudnak kerülni, saját területeiken, megyéjükben, akár országosan is.

 

  

Kiket keresek:

          Cégem egy évre vonatkozó együttműködési szerződést köt, elsősorban azokkal a:

 • magán személyekkel,
 • egyéni vállalkozókkal,
 • társas vállalkozásokkal,

 

akik használtruha nagykereskedést vagy használtruha kis- és nagykereskedést nyitnának. Olyanok jelentkezését is várom természetesen, akik jelenleg kiskereskedők és nagykereskedéssel bővítenék tevékenységüket, vagy lecserélnék a kiskereskedést a nagykereskedésre.

    Másodsorban azokkal a már működő használtruha nagykereskedésekkel, amelyek nincsenek megelégedve eddigi teljesítményükkel és a továbblépéshez szakmai támogatást igényelnek.

 

         A nyertes pályázókkal vállalkozásom együttműködési szerződést fog kötni. Melynek részleteit a „Együttműködési szerződés" mellékletben találja meg.

 

  

Pályázati feltételek:

 

 1. Minimum 2 millió forint összegű tőke megléte.

Mire lesz fordítva ez az összeg:

 • mérleg vásárlás,
 • különböző nyomtatványok,
 • 200 ezer forint tisztító és fertőtlenítő gépekre,
 • 100 ezer forint együttműködési díj,
 • árubeszerzésre.

 

 1. A pályázati űrlap kitöltése és beadása.

 

 1. Magán személyek és egyéni vállalkozók esetében a házastárs vagy élettárs beleegyező / támogató nyilatkozata. (Ez része a pályázati űrlapnak!)

  

Megjegyzések:

 • Pályázó a pályázat beadásával vállalja, hogy az együttműködési szerződésben foglaltakat elfogadja és maximálisan betartja.
 • Pályázni csak pályázati űrlap kitöltésével lehet! Letölthető a pályázati űrlap fájl-ból, vagy itt!

  

A pályázat beadásának határideje:

 Nincs. Egész évben (2019) várom a pályázatokat.

  

A pályázatok elbírálásának rendje:

 

 

         Pályázatok elbírálásának határideje beadástól számított két hét.

         A nyertes pályázók e-mailben lesznek kiértesítve. Illetve ez alatt egy konzultációra is sor kerül, telefonon vagy Skype-on. Mely értesítés után az Együttműködési szerződés megkötése következik.

         Azok a pályázók, akikel nem tudok valamilyen oknál fogva leszerződni e-mailben lesznek kiértesítve ugyancsak két héten belül. 

 

  

                                                                           Kiss László

Webáruház készítés