Új jelszó kérése
Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatja: >>tovább

Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Használt ruha magazin

Egy blog Önnek: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

Pályázati kiírás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Kiss László egyéni vállalkozó

a Használtruha Sikerkönyvek szerzője

pályázatot hirdet

a 2017-ben Magyarországon tervezett 5 használtruha nagykereskedés

tulajdonosi és vezetői pozíciójára.

 

 

 

Pályázat kiírásának időpontja: 2016. november 20.

 

 

 

A pályázati kiírás célja:

 

         Sok olyan magánszemély és kisvállalkozó él ma Magyarországon, akik erőn felül teljesítenek, mégsem biztos a sikerük.

         Akik a használtruha kereskedelemben érdekeltek, nagyon jól ismerik a jelenlegi Magyarországi helyzetet. Sok nagykereskedés évek óta működik és sikerrel veszi az évről évre változó piac nehézségeit.

         Néhány, még az 1990-es évek eleje óta működő használtruha nagykereskedés viszont bezárni kényszerült, mert nem tudtak alkalmazkodni a megváltozott piaci, és valljuk be őszintén, a megváltozott marketing és vevői kultúrához.

         Az elmúlt időszakban is sorra nyíltak nagykereskedések, amelyek fél- egy éves működés után sorra bezártak. Vannak azonban néhányan, akik felismerve a megváltozott piaci helyzetet, bár új vállalkozásnak tekinthetők (az elmúlt 5 évben alakultak), mégis sikeresnek mondhatók, mert folyamatosan növekednek és „gazdagodnak”.

         Sajnos ma már kevés a boldoguláshoz az, hogy megnyitunk és nagyon szép ruhákat kínálunk eladásra. Az új kor új értékesítési rendszert és új szolgáltatási rendszert kíván azoktól a vállalkozásoktól, akik talpon akarnak ma Magyarországon maradni, ebben a szép és változatos tevékenységben a használtruha üzletágban.

 

         A használtruha kiskereskedések sikeres megalapításáért és működtetéséért jött létre és lett kiadva az a két kiadvány 2016 elején, amely a „Kezdő használtruha kiskereskedő kézikönyve” és a „Duplázd meg a bevételed!” címet viselik. A kiadványok rendkívül jó fogadtatását mutatja és a vásárlói visszajelzések is ezt bizonyítják, hogy a két kiadvány elérte a célját, és mindazok, akik elolvasták a kiadványokat és vállalkozásukban alkalmazzák is azokat, bizony sikeresebbek lettek.

 

         2016 végén érkezett el az az idő, amikor a kiskereskedők után a használtruha nagykereskedések megsegítését is célul tűzhetem ki.

      Pályázati kiírásommal olyan magánszemélyeket, egyéni és társas vállalkozásokat szeretnék segíteni, akik elfogadva a szakmai segítséget egy új a mai kornak 100%-ban megfelelő használtruha nagykereskedés elindításában látják a jövőjüket. Jó termékek, megfelelő szortírok, elfogadható árak, a vevők vásárlási ismerete és remek marketing. Ez mind kell ma a sikerhez. Ön ezt egy csomagban megkaphatja, ha a pályázat során Önre esik a választás. A legtöbben a vállalkozások által új munkahelyet és új stabil bevételi forrást szeretnének teremteni családjaik számára. Együtt erre nagyobb esély van.

         Mindazon személyek, akik saját vállalkozásukat nem csak saját képességeikre és lehetőségeikre szeretnék felépíteni, hanem elfogadják a több éves használtruha nagykereskedői tapasztalataimat, azok részére szakmai tudásomat és az általam kidolgozott szolgáltatási és értékesítési rendszert a rendelkezésükre bocsátom egy új használtruha nagykereskedés felépítésére.

 

         Cégem kettős segítséget nyújt a nyertes pályázóknak:

 

 • Egyrészről olyan szakmai segítséget adok át az árubeszerzésre, csomagolásra, értékesítésre, a vevői szokásokra és vevői kapcsolattartásra vonatkozóan, amellyel a használtruha kiskereskedők bizalmát meg lehet szerezni. Környezetükben ezzel a megnyert, megtanult, megvalósított és folyamatosan alkalmazott rendszerrel az egyik legsikeresebb használtruha nagykereskedést tudják felépíteni.
 • Másodsorban olyan marketing támogatást, amellyel a keresőkben, az interneten, a találati listák elejére tudnak kerülni, saját területeiken, megyéjükben, akár országosan is.

 

  

Kik pályázhatnak:

          Cégem hosszú távú együttműködési szerződést köt, elsősorban azokkal a:

 • magán személyekkel,
 • egyéni vállalkozókkal,
 • társas vállalkozásokkal,

 

akik használtruha nagykereskedést vagy használtruha kis- és nagykereskedést nyitnának. Olyanok pályázatát is várom természetesen, akik jelenleg kiskereskedők és nagykereskedéssel bővítenék tevékenységüket, vagy lecserélnék a kiskereskedést a nagykereskedésre.

    Másodsorban azokkal a már működő használtruha nagykereskedésekkel, amelyek nincsenek megelégedve eddigi teljesítményükkel és a továbblépéshez szakmai támogatást igényelnek.

 

         A nyertes pályázókkal vállalkozásom együttműködési szerződést fog kötni. Melynek részleteit a „Együttműködési szerződés" mellékletben találja meg.

 

  

Pályázati feltételek:

 

 Minimum 4 millió forint összegű tőke megléte.

 

         Ebből 3 millió forint árubeszerzésre lesz fordítva, 1 millió forint pedig az indulási egyéb költségeket tartalmazza.

         Már meglévő nagykereskedés esetén a 3 millió forint áruban is lehet, az 1 millió forint pedig kevesebb, hiszen a tárgyi feltételek már valószínűleg adottak (mérlegek, nyomtatványok, laptop/számítógép, tisztító berendezések, stb.).

 

         Az 1 millió forint az alábbi költségeket fedezi:

 • mérleg vásárlás,
 • különböző nyomtatványok,
 • 200 ezer forint tisztító és fertőtlenítő gépekre,
 • 300 ezer forint belépési franchise díj,
 • 2-300 ezer forint tartalék bér költségekre az első havi gyenge forgalom esetére (ezt az összeget bérlemény esetén bérleti díjra is lehet fordítani).

 

 1. A pályázati űrlap kitöltése.

 

 1. Magán személyek és egyéni vállalkozók esetében a házastárs vagy élettárs beleegyező / támogató nyilatkozata. (Ez része a pályázati űrlapnak!)

 

 1. A pályázati űrlap határidőre való beadása.

 

Megjegyzések:

 • Pályázó a pályázat beadásával vállalja, hogy amennyiben sikeres lesz a pályázata, az együttműködési szerződésben foglaltakat elfogadja és maximálisan betartja.
 • Pályázni csak pályázati űrlap kitöltésével lehet! Letölthető a pályázati űrlap fájl-ból, vagy itt!

  

A pályázat beadásának határideje:

 2017.január 10.

  

A pályázatok elbírálásának rendje:

 

 

         Pályázatok elbírálásának határideje 2017. január 16-a.

         A nyertes pályázók 2017. január 16-ig e-mailben lesznek kiértesítve. Mely értesítés után az előszerződés megkötése következik.

         Azok a pályázók, akik nem kerültek be a nyertes 5 pályázat közzé, e-mailben lesznek kiértesítve 2016. január 16-ig. Részükre a következő megjegyzés fog kerülni az értesítő levelükben:

 

„Sajnos pályázatát nem minősítettük a legjobb 5 közzé, de Önt hoztuk ki 2. 3. 4. helyezettnek saját (földrajzi) területén. Amennyiben az Ön előtt nyert pályázó bármilyen ok miatt visszalép úgy Ön automatikusan a helyére léphet. Erről a megfelelő időben értesíteni fogom!”

 

 Bérleményre vonatkozó iránymutatás:

 

         Amennyiben a bérelt helyiség még most kerül megkeresésre, úgy az alábbiak figyelembe vételét kérem:

     1,5 milliós havi bruttó forgalomból egy kb. 100 ezer forintos helyiség bérleti díja gazdálkodható ki! A pontos forgalmi adatok az első hónapra vagy hónapokra nem ismertek, gondolom ezzel Ön is tisztában van. Ezért törekedjen arra, hogy a bérleti díj minél alacsonyabb legyen! (Akár ez az ingatlan is megfelelő lehetne: Link. Érdemes itt is nézelődni: Link )

      Javasolt a minimum 80-150 m2-es helység, mely legalább 3 részből áll. Egy kisebb helyiségből, ahol az áru előkészítése folyik (válogatás, csomagolás, stb.), és egy nagyobb helyiségből, amely az üzlethelyiség, plusz WC.

         Egy 6-8 milliós havi forgalmat egy kb. 100 m2-es raktár/üzlethelyiség még kényelmesen ki tud szolgálni.

 

Előszerződés:

 

 

mely megkötésre kerül Kiss László egyéni vállalkozó (továbbiakban Tulajdonos) és sikeres pályázó (továbbiakban Partner) között.

 

Tartalma:

 • az együttműködés megkezdésére vonatkozó megállapodás,
 • a vállalkozás indításának tényleges, közösen megállapított időpontja,
 • a marketinges tartalom elkészítésére vonatkozó meghatalmazás Partner részéről.

 

         Az előszerződés csak abban az esetben kerül jogerőre, amennyiben Partner a megkötést követően az első együttműködési díjat, melynek összege 300.000 Ft, azaz háromszázezer Ft, átutalja Tulajdonos bankszámlájára.

 

      Tulajdonos a 300.000 Ft összeg megérkezése után az előszerződésben foglaltak szerint megkezdi az új Partner vállalkozásának internetes arculatának megtervezésére vonatkozó tevékenységeket, melynek célja, hogy a vállalkozás tényleges megnyitásakor, már egy komoly internetes és marketinges háttérrel rendelkezzen az.

 

 

 1. november 20.

 

                                                                           Kiss László

 

Pályázati feltételei a "Használtruha Nagykereskedést nyitok" pályázati kiírásnak:

 

Letöltéshes kattintson ide!

Webáruház készítés