Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatod: >>tovább

Marketing Akadémia

Képezd Magad akár ingyen!

Ajánlom számodra Tóth Mihály Marketing Akadémiáját, ahol alap szinten ingyen tudod képezni magad.

Tóth Mihály Marketing Akadémia

Használt ruha magazin

Egy blog Neked: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

Visszajelzések...az olvasók írták

1.

Tetszett!    

K.Bernadett, Nagyvázsony

 

2.

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!

Takács Pál, Budapest

 

3.

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

 

4.

Nem bántam meg, hogy megvettem.

Kovács Krisztiánné, Sopron

 

 

5.

Örülök, hogy rátaláltam a kiadványokra.

P. Judit, Sárospatak

 

 

6.

Nem értek egyet azzal, hogy az üzlethelyiség minimum 35 m2 –nek kell lennie. Már két éve egy 25 négyzetméteres üzlethelyiséget bérelek és nincs panaszom a bevételre. Esetleg át lehetne írni. Egyébként nagyon tetszett a második kötet. Találtam benne 1-2 jó ötletet, amelyet azonnal elkezdtünk bevezetni az alkalmazottammal.

Patai Ilona, Miskolc

 

7.

Nagyon jók!

Kovács Andrásné, Kaposvár

 

8.

Főleg az első könyv tetszett! Kár, hogy nem jelent meg már hamarabb. Nekem sokat segített volna az indulásnál.

Karádi Annamária, Budapest

 

9.

Érdemes volt megvenni. Kiváló könyvek.

Nagy Béláné, Budapest

 

10.

 Tisztelt Kiss László Úr!

Nagy Mária vagyok. 2001 óta van egy kis gyermek turim és sokat járok a hétvégeken vásárokra is. Az évek során nagyon sok árut vásároltam, amelyek jelentős része sajnos mint "beragadt" áru meg is maradt, ez az elmúlt 15 évben több mint 1 tonnára emelkedett. A férjem egy külön kis épületet húzott fel a kertünkben a ruhák tárolására, mert már nem fértünk.

A Duplázd meg a bevételed kiadványt vettem meg és ebben csak a 12. fejezet érdekelt, hogy a beragadt készletektől, hogyan tudunk megszabadulni. Az Ön által adott nyolc ötlet közül kettőt ez év februárjától el kezdtem alkalmazni, és örömmel mondhatom, hogy nagyon nagy sikerrel. Az egy tonna áruból mostanra már csak pár száz kiló maradt mert mindet el tudtam adni elég jó áron. És ennek a férjem örül talán a legjobban....

Köszönettel

Nagy Mária

/Megjegyzés: 2018 elején mindkét kiadvány átdolgozásra került melynek során új részekkel bővűlt mindkét kiadvány. A beragadt készletről szóló 12. fejezet azonban kikerült a 2. könyvből és külön e-book lett írva erre témára "Hogyan tudsz megszabadulni a beragadt készleteidtől? címmel./

11.

Olcsóbban nem lehetne megkapni őket?

K.Ildikó, Gyula

 

12.

Tetszett mind a két könyv, csak azt nem értem miért nem lehetett egyben kiadni?...ha már egyszer úgyis elektronikus…

 

13.

Köszönöm az ötleteket!

Tamásné Marika, Kaposvár

 

14.

2012-ben nyitottuk a turinkat a feleségemmel. Akkor jött vissza a feleségem a gyesről, és nem akart az íróasztal mellé visszaülni. A bolt a XII. kerületben van és csak krém női ruhát árulunk. A boltban a feleségem és még két részmunkaidős eladó van. Már régóta azon voltunk, hogy egy újabb boltot is nyissunk valahol a városban, de a pénz és a bátorság is hiányzott hozzá. Ekkor találkoztunk a neten az Ön könyveivel ez év februárjában. Természetesen mind a kettőt megrendeltük és el is olvastuk őket a feleségemmel azonnal.

Nagyon sok jó meglátást találtunk bennük, amelyeket azonnal elkezdtünk bevezetni a boltunkban is. Szinte azonnal meglátszott a bevételen a változás. Minden bevezetett ötlet újabb 10.000 forintokkal növelte a napi bevételeinket. Most június van és már 4 hónapja kezdődött a turinkban a változtatások bevezetése. A tavalyi hasonló havi bevételhez képest mintegy 40-45%-os a bevétel növekedésünk. A többlet pénzből, örömmel számolok be erről és tulajdonképpen ezért is szántam rá magam a levélírásnak, most júniusban egy új turit fogunk megnyitni a X. kerületben.....

T.Balázs, Budapest

 

Gratulálunk kedves T.Balázs Önnek és kedves feleségének!

Köszönjük a remek híreket és ha megengedi kitennénk a honlapunkra.

Üdvözlettel 

Használtruha Sikerkönyv Team

 

15.

Tetszett.

Kovács Ágnes, Sopron

 

16.

Csak kíváncsiságból vettem meg a kiadványokat, mert én már bezártam két éve a boltomat, de azóta is azon rágódtam, hogy mit rontottam el. A könyvei ráébresztettek azokra a hibákra, amelyeket már az első naptól folyamatosan elkövettem. Lehet, ha már akkor a kezemben lett volna ez a két kiadvány, másképpen alakult volna. Most már mindegy. Egy ideig úgysem nyitok meg újra.

Egy volt turis. Baja

 

17.

Szuperek a könyvek. Nagyon tetszett a Duplázd meg a bevételed. De az első kötetben is voltak még a számomra is jó meglátások.

B. Andrea, Budapest

 

18.

Örülök, hogy rátaláltam ezekre a könyvekre. Nekem is van Turim. A levél aljára odaírtam pár ötletet, ha akarja beleírhatja még utólag a könyvébe. Nem vagyok irigy természet, had menjen másoknak is a bolt.

Török Ágnes, Budaörs

 

19.

Elolvastam még aznap, amikor letöltöttem az e-bookokat. Nagyon nagy segítség ez nekem, egy boltnyitáshoz!

Anna - Bp. - "Egy turi függő" 

 

20.

Jobbnál jobb ötletek. 70 ötletet ígért, én kevesebbet számoltam, de így is elégedett vagyok, mert találtam néhány olyat, amely soha nem jutott volna az eszembe. Már csak a pénzt kell kigazdálkodni, hogy meg is valósíthassuk.

Kovács házaspár, Keszthely

 

21.

Tetszettek a könyvek. Nagyon gyakorlatias, tömör. Pár óra alatt elolvastam őket. Azért van néhány kérdésem, ha van ideje kérem válaszolja meg Őket. Előre is köszönöm…..

Terebesi Áronné, Budapest

 

22.

Köszönöm megkaptam a kiadványokat. Nagy turizós vagyok, igazi „függő”. Engem sikerült ráébresztenie arra, hogy ne vágjak bele. Szóval, ezt köszönöm.

T.Krisztina, Budapest

 

23.

Tetszett az ajándék első fejezet. Sajnos fizetni nem tudok a könyvekért….

A.A. Szeged

"Az ajándék első fejezet akciónk csak rövid ideig tartott" - A szerző

 

24.

Véletlenül akadtam a honlapjukra. Mivel az első fejezet nagyon tetszett ezért most megrendelném mindkét kiadványt.

Kiss Katalin, Pécs

 

25.

Csak gratulálni akarok az első kötethez. Nagyon reális, valóságos ötletek. Örülök, hogy reálisan gyakorlatiasan van megírva és nem az a célja, hogy de azért is mindenáron NYISS EGY BOLTOT!!! Szóval nem rábeszélősen lett megírva, hanem tényszerűen. Nekünk már évek óta beszédtéma a családban, hogy mire használjuk a család tulajdonában lévő bolthelyiséget és a turkáló nyitása is szóba került, ezért vettük meg. Talán ebben az évben már meg is nyitjuk, mert most is éppen üresen áll. Szóval gratulálok.

Takács Pál, Szolnok

 

26.

Remek jegyzetek. Köszönöm, hogy olvashattam őket. Én eddig csak egy nagykereskedéstől vásároltam, de most kedvet kaptam, hogy távolabbiakat is megnézzek, mert őszintén szólva nem mindig vagyok megelégedve a választékukkal.

T.A. Siófok

 

27.

Kérte, hogy ha tetszettek a könyvek, akkor jelezzek vissza, nagyon megköszönné.

Igen gyakorlatias, lényegre törő könyvek. 2015 elején nyitottam meg a boltomat és bár nyereséges, de én többet szeretnék kihozni belőle. Itt Ózdon elég sok a szegény család, de azért a minőséget is szeretik. Egy kilós turim van, de a szép darabokat kiteszem belőle vállfára. Nagy gondom, volt, hogy hová tegyem a megmaradt árut. Ön remek ötleteket adott erre a könyvében. Ezek közül kettőt ki is próbáltam már, és be is váltak. Nekem már megérte megvennem a könyveket. Remélem másoknak is hasonló segítséget fognak nyújtani az ötletei. Üdvözlettel

B.A.

 

28.

Boltnyitásban gondolkodok a párommal és ezért vettük meg az első kötetet. Már sokat beszélgettünk róla, hogy mit hogyan fogunk csinálni, de a könyve sok mindent megváltoztatott bennünk. Ahogy tanácsolja előszür legyen meg a nagykereskedés, ahonnan az árut fogjuk venni és csak a második dolog legyen a bolthelyiség megkeresése. Szóval most nagykereskedést keresünk. Tudna nekünk Kecskemét körül valamit ajánlani? ……

Takács Sára, Kecskemét

 

29.

Kérte, hogy jelezzek vissza, hogy milyennek találtam a Duplázd meg a bevételed! kiadványt.

Jó: nagyon tetszettek az ötletei és a tanácsai, egészen fellelkesültem tőle. Egy ideje már eléggé nyomasztottak a turim körüli dolgok. Eléggé rosszul indult ez az év. Remélem, hogy a könyvében szereplő ötletek, valódi változást fognak eredményezni.

Rossz: ilyet nem tudok.

Nagy Péterné, Hódmezővásárhely

 

30.

Szuperek a könyvek. Mindkettőt megvettem és sok ötletét használni fogom a boltjaimban.

Kerekes Eszter, Budapest

 

31. 

Kedves Kiss László!

2014 óta gondolkodom azon, hogy szeretnék egy turkálót nyitni, de bár már akkor meg volt a millióm hozzá, de bátorságom valahogy nem volt arra, hogy belevágjak a dologba.

Ez év márciusában rendeltem meg Öntől a Kezdő Használtruha Kereskedők Kézikönyvét és Örömmel jelentem, hogy május végén meg is nyitottam a boltomat itt Nyíregyházán. El kell mondanom, hogy nagyon jó forgalmunk van és sok remek vevői visszajelzést is kapunk, hogy meg vannak elégedve mind az áruval, mind a kiszolgálással. Könyvében Ön azt írja, hogy a vevők már az első hónapban a vásárlásaikkal jelzik azt, hogy a bolt életképes-e vagy sem. Biztos vagyok benne, hogy ha a mostani forgalmunk és bevételünk megmarad, akkor szeptemberben már meg tudom nyitni a második üzletet is, amelynek a helyét már most keresem. 

Köszönettel

Nagy Boglárka

 

32.

A teljes csomagot megvettem, de a Duplázd meg a bevételed című kiadvány volt az, amelyik nagyon tetszett. A forgási sebességről írott részt különösen értékelem.

Kovács Anna, Eger.

 

33.

Azért tartom jónak mindkét kiadványt, mert az olyan olvasó számára is, mint én, aki laikus vagyok, szépen érthetően, áttekinthetően írja le a tanácsokat, teendőket, a leendő használt ruha bolt üzemeltetőknek.

D.Zoltán. Kecskemét.

 

34.

Tulajdonképpen, nagyon fontos információk vannak a hely kiválasztás, a bolt mérete, árukészlet , vevők szokásairól, ezen ismeretek nékül jóval nehezebb lenne belevágni.

(Az olvasó az első kiadványt rendelte meg és nem járult hozzá neve kiírásához.- Kiss László)

 

35.

Köszönöm a könyvet,érdemes elolvasni, megfogadni a tanácsokat (megéri).

(Az olvasó az első kiadványt rendelte meg és nem járult hozzá neve kiírásához.- Kiss László)

36.

Kedves László,

Köszönöm a segítségét, nagyon hasznosnak bizonyultak a könyvek, sok tévútról vezettek le. Egyelőre kisebb tőkével rendelkezem az üzlet elindításához, így az online értékesítési csatorna lenne megfelelő a számomra. 
Köszönettel,
N. Tamás 2020.01. 20

37.

Kedves László!

Köszönöm szépen a szuperül összeszedett infókat, hamarosan bejelentkezem egyéni tanácsadásra is !
Kedves üdvözlettel:
T. Melinda  2020.01.22
Webáruház készítés