Méret táblázat cikk

Segítség az angol, amerikai, európai méretek közötti eligazodásban:

 

Sokak problémája, hogy az angol és az amerikai méretek nem egyeznek meg a Magyarországon illetve a európai kontinensen megszokott méret számokkal, a részükre készült az alábbi mérettáblázat, amelyet érdemes minden turiban tartani (fejben még jobb!)

 

Női mérettáblázat:

 

 

 

Jótanácsok a saját méretek levételekor:

 

A mérést közvetlenül a testén végezze. Mérje meg a mellkasát a teljes mellrész fellett megfelelő méretű melltartó viselése mellett (a). Mérje meg a derekát a legkeskenyebb ponton (c). A csípőbőséget a fenék legszélesebb részén mérje (d). A belső lábhosszt mérje a lábkereszteződéstől a talpsíkig (e).

 

Segítség a melltartók megfelelő kiválasztásához

 

Hogyan vegyük le a melltartó méretét?

 

Melltartó vásárlásakor közvetlenül a mell alatti körméretet kell mérni (b)!

A melltartóban lévő méret ismertetőben a szám a mell alatti méretvételre vonatkozik hüvelykben. Mérjen szorosan a mell alatt és a kapott értéket kerekítse a legközelebbi mérethez. A betű a kosár méretre utal.

 

Melltartó kosárméretek:

 

Azonos színekkel jelölt méretek kosármérete megegyezik. Tehát a 65B, 70B, 75B, 80B, 85B kosármérete megegyezik.

 

Példa a melltartó kiválasztásához: tegyük fel, hogy Ön először a  80B-s méretet próbálja fel, de a melltartót túl bőnek találja, kisebbre van szüksége, de a kosár mérete viszont megfelelő volt, ebben az esetben próbálja meg helyette a 75C-t, melynek kosármérete azonos, de körmérete kisebb.

Példa a kosárméret kiválasztásához: tegyük fel, hogy Ön először a  75B-s méretet próbálta fel, de a kosarat túl kicsinek érzi, ebben az esetben próbálja meg helyette a 75C-t, melynek ugyanaz a körmérete, de a kosármérete nagyobb.

 

 Cikk táblázatainak letöltése itt: >>>

 Tovább a főoldalra itt: >>>