Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatod: >>tovább

Marketing Akadémia

Képezd Magad akár ingyen!

Ajánlom számodra Tóth Mihály Marketing Akadémiáját, ahol alap szinten ingyen tudod képezni magad.

Tóth Mihály Marketing Akadémia

Használt ruha magazin

Egy blog Neked: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

Kiknek ajánljuk a Kezdő használtruha kiskereskedők kézikönyvét?

Kiknek ajánljuk a Kezdő használtruha kereskedők kézikönyvét?

 

Olyanoknak ajánlom, akik vállalkozás indításán gondolkoznak és szóba jöhet használtruha bolt nyitása is. Ez a könyv feltárja Ön előtt, hogy Ön tudná-e azt nyereségesen üzemeltetni, vagy ez a fajta tevékenység nem Önnek való. Ezért, javaslom, hogy mielőtt elindítana egy ilyen vállalkozást és elbukna benne edetleg akár 1 millió forintot is olvassa el ezt a kiadványt. Az elolvasása után már felkészülten tud belekezdeni a vállalkozásba vagy megtudja hozni azt az érett döntést, hogy inkább mást választok.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, amellyel egy induló bolt sikeres kezdéséhez elengedhetetlen.

Az egyes részeket áttanulmányozva és az adott vállalkozásra értelmezve Ön pontosan megtervezheti, elindíthatja és működtetheti vállalkozását.

Olyan kereskedők tapasztalatait gyűjtöttem egy csokorba, akik vállalkozásukat sikeresen működtetik, és olyan praktikákat alkalmaznak, amelyek megosztásával Ön is elindíthat egy sikeres vállalkozást.

Kérdezheti, hogy ezek a vállalkozók miért osztották meg velem illetve most Önnel a titkaikat. Nos, ez annak köszönhető, hogy én szeretek kapcsolatokat teremteni és a jellememből fakadóan szeretek sokat kérdezni. Az emberek pedig szeretik elmondani azt, amiben sikeresek, amire büszkék. Persze nem mindenki osztotta meg velem az üzleti fogásait, azokat a titkokat, amelyeket nem osztottak meg velem azok természetesen nincsenek is leírva ezekben a kiadványban.

A két kiadványban összesen több mint 70 db praktikus tanácsot adok mind a kezdőknek, mind azoknak, akik jobban akarják csinálni.

 

A jelenlegi hazai helyzet elemzése, és a kivezető út: Klikk

 

 

Miért ajánlom a „Kezdő használtruha kereskedők kézikönyvét” azoknak is megvásárlásra, akiknek már működő üzletük van?

Nos mindkét kiadványomban különösen kihangsúlyozom, azt, hogy legyen több boltod, értékesíts több helyszínen, hogy minél nagyobb vásárlóközönséget tudj elérni a termékeiddel. Egy második bolt megnyitásához nyújt sok hasznos tanácsot a kiadvány.

Itt találja az e-book tartalomjegyzékét: Tartalomjegyzék>>>

__

Tanácsot adunk  Önnek, hol nyisson boltot, mekkora boltot nyisson, milyen árukészletben gondolkodjon, mire figyeljen ezek kiválasztásánál. Segíthet az első készlet gazdaságos összeállításában. Segít az induláskor felmerülő költségekből több 100.000 Ft megtakarításában. Ha nem akar feleslegesen kiadni pénzt mindenképpen érdemes megvásárolnia ezt a kiadványt. Kérem olvassa el a könyv tartalomjegyzékét. Használtruha nagykereskedést ajánlunk Önnek ahol bizalommal vásárolhat. Olyan turit, turkálót hozhat létre, amely az álmaiban szerepel. Legyen az angol használtruha vagy olasz használtruha.

Webáruház készítés