Akik már elolvasták...

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Mi kell a turi nyitáshoz?

Itt elolvashatod: >>tovább

Marketing Akadémia

Képezd Magad akár ingyen!

Ajánlom számodra Tóth Mihály Marketing Akadémiáját, ahol alap szinten ingyen tudod képezni magad.

Tóth Mihály Marketing Akadémia

Használt ruha magazin

Egy blog Neked: cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

A szerző

   A nevem Kiss László.

   A debreceni használtruha kis- és nagykereskedésünk vezetése során megtanúlt tapasztalataimat írtam le az e-bookokban. Mindig igyekeztem a nálunk vásárló jövőbeni vagy már meglévő bolttal rendelkező kiskereskedővel sokat beszélgetni és kikérdezni őket hol lesz/van a bolt, hogyan értékesítenek, milyen a reklámjuk, stb.

   Az évek, ahogy teltek egyre nagyobb tapasztalatot szereztem abból, hogyan kell nyereséges használtruha boltot csinálni. Főleg azokra figyeltem, akik már több éve vezettek egy vagy akár több bóltból álló kiskereskedést.

    Másképpen kell vezetni egy nagyvárosi egy kisvárosi és egy falun lévő boltot. Vannak általános elvek, amelyek fontosak a jó üzletmenet szempontjából és vannak helyi speciális dolgok, amelyek fontosak lehetnek a bolt forgalmánál. 

   Ma már pontosan tudom a fogásokat, ismerem a titkokat. Ezeket az ismereteimet és tapasztalataimat írtam le a könyvekben

  Több mint 400 használtruha kiskereskedő tapasztalatait gyűlytöttem össze és összegeztem, hogy mind ezek a tapasztalatok segítsék az Ön vállakozását!

   Ha elolvasod a kiadványokat és megfogadod a tanácsaim, együtt sikeresebbé tehetjük a Te vállalkozásod is!

Üdvözlettel

Kiss László, 2019

__

 

Éveken keresztül vezetett használtruha kis-és nagykereskedést. Kapcsolatban volt több mint 400 kiskereskedővel. Belülről ismeri a titkokat, fortélyokat. A vevőszerzést és a jó árukészlet kialakítását. Tudja hol vannak a legjobb nagykereskedések Magyarországon. Önnek is elárulja ezek pontos elérhetőségét. Nincsenek titkok. Krém ruha? Extra ruha? Mindenre választ kapunk!

használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés 

Webáruház készítés