Új jelszó kérése
Egy év telt el....

Egy éves vásárlási és értékesítési tapasztalatok

>> tovább a cikkhez.

Nagyker Pályázat

                              

4 millió forint elég ahhoz, hogy Ön használtruha nagykereskedést nyisson. 

Csak kattintson ide!

                              

Az olvasóink írták:

Tetszett!                     K.Bernadett, Nagyvázsony

A kezdőt vettem csak meg és az nagyon jó!      

Takács Pál, Budapest

                                         

5 éve van turim. A könyvek tartalmának 98%-val egyetértek! Azért van egy két ötlet, amely elég meredek.      

Nagyné T. Ibolya, Veszprém

                                          

Nem bántam meg, hogy megvettem.                       Kovács Krisztiánné, Sopron

                                         

Örülök, hogy rátaláltam a kiadványokra.              

P. Judit, Sárospatak

                                         

Köszönöm az ötleteket!   Tamásné Marika, Kaposvár

                                         

Csak kíváncsiságból vettem meg a kiadványokat, mert én már bezártam két éve a boltomat, de azóta is azon rágódtam, hogy mit rontottam el. A könyvei ráébresztettek azokra a hibákra, amelyeket már az első naptól folyamatosan elkövettem. Lehet, ha már akkor a kezemben lett volna ez a két kiadvány, másképpen alakult volna. Most már mindegy. Egy ideig úgysem nyitok meg újra. Egy volt turis. Baja

                                         

Szuperek a könyvek. Nagyon tetszett a Duplázd meg a bevételed. De az első kötetben is voltak még a számomra is jó meglátások.                    

B. Andrea, Budapest

                                         

Még több olvasói visszajelzés: Klikk

Használt ruha magazin

Egy blog Önnek: havonta új cikkek és érdekességek a használt ruha világából.

http://sikereshasznaltruhabolt.cafeblog.hu 

https://www.facebook.com/

hasznalt-ruha-magazin/

Hírlevél
Fizetési megoldás

A szerző

   Kiss László vagyok. Jelenleg vállalkozóként dolgozom. Szabadidőmben könyveket írok üzleti és menedzselési témákban. Több éven keresztül sikeresen vezettem egy használtruha kis- és nagykereskedést Debrecenben. 

   Ezalatt az idő alatt tanúja voltam több száz új bolt nyitásának és sajnos sok bolt bezárásának is. Mindig igyekeztem a nálunk vásárló jövőbeni vagy már meglévő bolttal rendelkező kiskereskedővel sokat beszélgetni és kikérdezni őket hol lesz/van a bolt, hogyan értékesítenek, milyen a reklámjuk, stb.

   Az évek, ahogy teltek egyre nagyobb tapasztalatot szereztem abból, hogyan kell nyereséges használtruha boltot csinálni. Másképpen kell vezetni egy nagyvárosi egy kisvárosi és egy falun lévő boltot. Vannak általános elvek, amelyek fontosak a jó üzletmenet szempontjából és vannak helyi speciális dolgok, amelyek fontosak lehetnek a bolt forgalmánál. 

   Ma már pontosan tudom a fogásokat, ismerem a titkokat. Ezeket az ismereteimet és tapasztalataimat írtam le a könyvekben. Ezekben a könyvekben több mint 400 használtruha kiskereskedő tapasztalatait

Ezekben a könyvekben több mint 400 használtruha kiskereskedő tapasztalatait gyűlytöttem össze és összegeztem, hogy mind ezek a tapasztalatok segítsék az Ön vállakozását!

 

    Biztosan állíthatom, hogy még azoknak is tudok újat mondani, akik már éveket töltöttek a használtruha üzletben.

   Ha elolvasod a kiadványokat és megfogadod a tanácsaim, együtt sikeresebbé tehetjük a Te vállalkozásod is!

Üdvözlettel

Kiss László

__

 

Éveken keresztül vezetett használtruha kis-és nagykereskedést. Kapcsolatban volt több mint 400 kiskereskedővel. Belülről ismeri a titkokat, fortélyokat. A vevőszerzést és a jó árukészlet kialakítását. Tudja hol vannak a legjobb nagykereskedések Magyarországon. Önnek is elárulja ezek pontos elérhetőségét. Nincsenek titkok. Krém ruha? Extra ruha? Mindenre választ kapunk!

használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés használtruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés Használt ruha nagykereskedés 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.